Home > Woordenlijst > Aansluitkanaal

HEBT U VRAGEN?
Raadpleeg onze FAQ en vindt het antwoord op uw zoekopdrachten.

Technisch woordenlijst van de bouw- en verwarmingssector


Aansluitkanaal

Kanaal dat ervoor zorgt dat de verbrandingsgassen via de uitlaat naar het rookkanaal gaan. Er zijn twee mogelijkheden: 1°/ De uitlaat staat in directe verbinding met het rookkanaal; dit is het geval bij de meeste open haarden: de aansluiting beperkt zich tot de verbinding tussen beide. 2°/ In de andere gevallen is de uitlaat met een kanaal aan het rookkanaal verbonden: de aansluiting omvat dan dit kanaal en de verbindingen aan de twee uiteinden.

Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.