Home > Actualités > Evenement > Vakbeurs Industrial Heat and Power

26
sep
2019

Evenement

Vakbeurs Industrial Heat and Power

Beurs


Van Dinsdag 8 tot en met Donderdag 10 Oktober staat Poujoulat op de vakbeurs 'Industrial Heat and Power ' in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

 

U bent van harte welkom bij Poujoulat Heating and Power op stand 02.C028

 

 

Via onderstaande link kunt u tot en met 7 Oktober uw GRATIS toegangsbewijs regelen :

https://www.databadge.net/nrgy2019/reg/hnp/?link=c60d9508ac6e0723daeb&lan=NL

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.