Home > Actualités > Evenement > Poujoulat op ISH Frankfurt, van 11 tot 15 maart 2019

15
feb
2019

Evenement

Poujoulat op ISH Frankfurt, van 11 tot 15 maart 2019

Kom!


De Poujoulat groep, Europees marktleider in metalen rookkanalen en prefab dakuitgangen, zal van 11 maart tot en met 15 maart 2019 aanwezig zijn op de ISH beurs in Frankfurt.

Wij ontvangen u graag op de grote stand van Poujoulat (stand C21 – Hal 11.1) om u kennis te laten maken met de laatste innovaties.

 

 

Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.