Home > Actualités > Evenement > Poujoulat op PROGETTO FUOCO

13
feb
2018

Evenement

Poujoulat op PROGETTO FUOCO

Afspraak


 

Bezoek ons, van 21 tot 25 februari op de PROGETTO FUOCO BEURS in Verona Italië.

Poujoulat zal op deze internationale beurs voor de houtverwarmingssystemen, –uitrustingen en houtenergie al zijn innovaties tentoonstellen.

Op onze stand laten wij u kennismaken met : 

-Onze productinnovaties

-Onze nieuwste tools en diensten

-Een exclusieve en innoverende ervaring!

Kom ons bezoeken op de Stand C5 in hal 9

Meer informatie? www.Progettofuoco.com 

 

 

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.