Home > Actualités > Evenement > Poujoulat op ISH, van 14 tot 18 maart 2017

10
maa
2017

Evenement

Poujoulat op ISH, van 14 tot 18 maart 2017

Poujoulat op ISH


Van 14 tot en met 18 maart zal Poujoulat aanwezig zijn op de ISH in Frankfurt. De ISH is ’s werelds grootste vakbeurs op het gebied van sanitair, verwarming, energie, klimaat– en installatietechniek en hernieuwbare energie. 

We ontvangen u graag op stand B30 in Hal 9.0 . We laten u dan graag kennismaken met enkele van onze innovaties voor individuele woningen, collectieve woningen alsmede industriële gebouwen.

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.