Home > Actualités > Evenement > Bezoek vanaf 4 oktober de stand van Poujoulat op de Vakbeurs Energie 2016

22
sep
2016

Evenement

Bezoek vanaf 4 oktober de stand van Poujoulat op de Vakbeurs Energie 2016

Vakbeurs Energie (van 4 tot en met 6 Oktober) is de enige nationale vakbeurs gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking in de bouw en industrie. Poujoulat nodigt u van harte uit op haar stand 6.D047 in de Brabanthallen in Den Bosch. 


Vakbeurs Energie (van 4 tot en met 6 Oktober) is de enige nationale vakbeurs gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking in de bouw en industrie.

Poujoulat nodigt u van harte uit op haar stand 6.D047 in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Poujoulat zal hier o.a. enkele van zijn topproducten presenteren:

-Topclean

-Efficience

-Exilence

-Coqisol

-Therminox

 

Meer info over de openingstijden en andere praktische informatie kunt u vinden op http://www.energievakbeurs.nl/


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.