Home > Actualités > Andere activiteiten > Poujoulat ontvangt de award voor winst in de zeilwedstrijd : Barcelona World Race

24
apr
2015

Andere activiteiten

Poujoulat ontvangt de award voor winst in de zeilwedstrijd : Barcelona World Race

Gisteren vond in Barcelona de uitreiking plaats van de winnaars van de 3e editie van de Barcelona World Race zeilwedstrijd.


 

Gisteren vond in Barcelona de uitreiking plaats van de winnaars van de 3° editie van de Barcelona World Race zeilwedstrijd.

 

Op woensdag 25 maart 2015 rond 18:50 uur passeerden Bernard Stamm en Jean Le Cam in hun boot Cheminées Poujoulat als eersten de finish van de zeilwedstrijd Barcelona World Race. Op 17 januari startten zij aan de 23.321 mijl lange zeilrace, en uiteindelijk na 84 dagen, 5 uur, 50 minuten en 25 seconden kwamen zij als terechte winnaars over de eindstreep.

 

Meer informatie hier.

 

Crédit photo : Gilles Martin-Raget / Barcelona World Race

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.