Home > Actualités > Andere activiteiten > We werven een BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER (m/v) aan

27
mei
2019

Andere activiteiten

We werven een BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER (m/v) aan

De grootste aanwinst van elk bedrijf zijn de klanten, want zonder klanten kan het bedrijf niet bestaan. Poujoulat geeft je de mogelijkheid om je stempel te drukken op de organisatie en een substantiele bijdrage te leveren aan het resultaat.


Functie


In deze uitdagende en dynamische rol als Business Development Manager Benelux binnen de Business Unit Heating & Power, richt je je op relaties met toonaangevende ondernemingen binnen de HVAC-, Energie- en Recyclingindustrie als ook System Integrators, Installateurs, Engineering- en Adviesbureaus. 
Hiertoe bezoek je naast klanten en prospects ook relevante beurzen en netwerkbijeenkomsten in Nederland, België en Luxemburg. Tevens heb je een actieve rol bij de uitvoering en begeleiding van kapitaalintensieve offertetrajecten. Je onderhandelt/ acteert zowel met (eind)klanten alsook met contractors/ system integrators en voorschrijvende instanties, waarbij het accent ligt op de industriële klanten. Je beoordeelt overeenkomsten vanuit commercieel, maar ook vanuit technisch en juridisch perspectief. Hierbij werk je intern hecht samen met o.a. de disciplines engineering, procurement en projectmanagement. Indien nodig ben je in staat business cases op directieniveau te verdedigen en vanuit strategisch oogpunt de commerciële belangen te duiden.
Je bent continu bezig je te verdiepen in jouw klant(en). Je kent zijn doelstellingen en weet daar feilloos op in te spelen. Je bent commercieel ingesteld, een natuurlijke netwerker en in staat een unieke, volledig op de klant afgestemde, totaaloplossing te bieden. Jij herkent zowel lange- als korte termijn kansen en je zorgt ervoor dat je al bij de klant zit voordat hij zichzelf bewust is van het probleem. Uiteraard weet je wat je te bieden hebt en sta je klaar met een passende oplossing. Daarnaast weet je je in alle fasen van het besluitvormingsproces positief te onderscheiden.
Je bent als kennisdrager een graag geziene gast aan tafel. Je weet zowel de gebaande als de ongebaande paden te bewandelen. Je schuwt de vernieuwing dan ook niet om te komen tot interessante samenwerkingsvormen en oplossingen. Mits dit past bij je klant natuurlijk.
Gezien toekomstige (groei-)ambities vormt business development eveneens een cruciaal onderdeel van de functie. Natuurlijk houd je marktontwikkelingen nauwgezet in de gaten. In deze functie rapporteer je aan de Heating & Power Sales Director Benelux. 


Voor meer informatie, klik hier.  


Als u zich herkent in deze uitdaging, stuur uw sollicitatie dan vandaag nog naar : s.lepowic@poujoulat.be

 

Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.