Home > Service en ondersteuning > Opleidingen

Opleidingen

Te Nijvel beschikt Poujoulat BeLux over een opleidingscentrum van bijna 100 m², uniek in België.

De zaal voor praktische montages is opgedeeld in 3 niveaus en integreert een stuk van een dak. Deze ruimte is perfect beveiligd en geschikt voor montages van de meeste productgamma's in een reële situatie, met de mogelijkheid om een verwarmingsapparaat te laten werken.

De vergaderzaal met een capaciteit van 30 personen is uitgerust met moderne audiovisuele middelen voor duidelijke en aantrekkelijke presentaties.

De opleidingen van Poujoulat worden georganiseerd in modules die zijn aangepast aan de beroepssectoren van onze professionele klanten en gaan zowel over de Belgische en Europese normatieve aspecten als de commerciële en technische aspecten van de gamma's van Poujoulat.

Ze zijn gericht op het overdragen van de expertise van Poujoulat aan onze partners, promotors, installateurs en verdelers, en dit ten bate van de gebruikers.

Bent u zelfstandige en geïnteresseerd in een opleiding van Poujoulat? Neem contact op met ons: info@poujoulatbv.nl.


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.