Home > Service en ondersteuning > Declaration of Performance (DoP)

Declaration of Performance (DoP)

De Europese « Construction Products Regulation » (CPR) n° 305/2011 daterend van 9 maart 2011 is vanaf 1 juli 2013 van toepassing.

De CPR vervangt het CPD (Construction Products Directive) n°89/106/CEE daterend van december 1998.

Prestatieverklaring (DoP) :

De Prestatieverklaring (DoP) is het hoofdonderdeel van de CPR. Een CE-markering wordt alleen maar mogelijk indien een DoP van het product beschikbaar is.

De DoP is een document die de fabrikant (de distributeur of de invoerder) met de prestaties van de producten verbindt. Het wordt opgesteld op basis van de eisen die in de EN normen aan de producten gesteld worden.

Vul onderstaande gegevens in om de gewenste DoP op te vragen:


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.