Home > Service en ondersteuning > Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Beschikt u over een verkoopruimte?

Poujoulat biedt u verschillende oplossingen voor communicatie op het verkooppunt Verschillende hulpmiddelen voor merchandising en promotiemateriaal (POS, folder- en verkoopstandaarden...) zijn beschikbaar voor het opvrolijken van uw verkoopruimtes (rekken, schappen, toonbanken, etalages...). Het doel hiervan is het optimaliseren van de zichtbaarheid, toegankelijkheid en leesbaarheid van de productgamma's, zodat ook uw verkoopscijfers en marges vergroten.

Showrooms, afrollers, presentatieframes, schaalmodellen van schoorstenen... vergezeld van doeltreffende aandachttrekkers zijn uw grootste troeven voor een onmiddellijke herkenning van de producten.

Groot Poujoulat Boek, catalogus, professionele, gedetailleerde documentatie en productfolders voor het grote publiek enz. zijn beschikbaar op eenvoudige aanvraag of kunnen online worden geraadpleegd.

Voor het bepalen van de samenstelling van het materiaal en de specifieke uitstallingsomstandigheden, neemt u contact op met onze klantendienst of de commerciële medewerker in uw regio.


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.