Home > Service en ondersteuning > Contactpersonen

Contactpersonen

In het werkveld

Neem contact op met de commerciële medewerker van Poujoulat het dichtst bij u in de buurt Ons commercieel team begeleidt u van het concept tot de uitwerking van uw projecten. Onze commerciële medewerkers hebben een antwoord op al uw vragen van technische of commerciële aard.

 

In de onderneming


POUJOULAT BV Schoorsteensystemen
Ettensestraat 60 
7061 AC TERBORG
Tel.: 0315-340050 - Fax: 0315-340150
info@poujoulat.nl


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.