Home > Technische ondersteuning

Welkom bij
DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een team van 3 technic beheerst perfect alle specifieke kennis met betrekking tot de verwarmings- en schoorsteensector. Deze specialisten worden opgeleid over de laatste reglementaire en parareglementaire teksten.

Ze begeleiden u bij uw keuze van performante oplossingen, aan de hand van eigenschappen van energiebesparing en duurzame ontwikkeling.

Voor elke vraag van technische of reglementaire aard: 0315-340050

Onze technische dienst is beschikbaar van maandag tot donderdag van 08:00 tot 12:00 u en van 13:00 tot 17:00 u;  en op vrijdag van 08:00 tot 12:00 u en van 13:00 tot 15:00 u.

Zoek op trefwoord:


Stel uw vraag

VVindt u nog altijd het antwoord op uw vraag niet? Vul dan de volgende gegevens in en dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  •  
  •  
  •  
U kunt ook onze technische dienst telefonisch contacteren van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 12:00 u en van 13:00 tot 17:00 u.Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of schoorsteen installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een gemetseld kanaal van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, schoorstenen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Gemetseld kanalen Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vaste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.